Scaunelul BetterPoop–solutie naturala pentru constipatie, hemoroizi si boli ale colonului

Toaleta moderna ne-a indepartat foarte mult de pozitia fiziologica normala din timpul eliminarii reziduurilor alimentare care ajung in colon dupa ce organismul a absorbit deja toate substantele nutritive. Pentru a regasi pozitia naturala ghemuit in care picioarele usor ridicate si separate formeaza cu trunchiul acel unghi benefic de 30 de grade nu trebuie sa inlocuim toaletele, nici sa parasim zona de confort a propriei bai, ci sa le completam cu scaunelul de toaleta BetterPoop, care dupa utilizare poate fi glisat cu usurinta sub vasul de wc.

Dupa digestie si absorbtie, in colon, raman reziduurile alimentare, apa, electrolitii precum sodiul si clorul, fibre, bacterii, celule moarte rezultate din stratul intern al tractului digestiv. Atat timp cat colonul este intact, bacteriile sunt inofensive. Cu cat este amanat mai mult momentul eliminarii materiilor fecale, cu atat se absoarbe mai multa apa din ele si acest fapt le face sa devina mai compacte, mai tari si mai greu de eliminat. Asa apare constipatia. Cu totii am fost constipati la un moment dat. Constipatia este un simptom cu potentiale cauze, printre care regasim in mod frecvent dietele sarace in fibre, zaharul din sange, stil de viata sedentar si postura la toaleta.

Exista suficiente studii care demonstreaza ca postura la toaleta ajuta la miscarea intestinului mai rapida, mai usoara, cu mai putin disconfort sau intensitate a efortului. Scaunelul de toaleta BetterPoop iti ofera beneficii semnificative si ajuta la trecerea scaunului cu usurinta si fara durere. Pozitia naturala ghemuit indreapta colonul reducand efortul, presiunea asupra perineului si asupra venelor anusului si rectului, eliminarea realizandu-se rapid, usor si complet, oferind senzatia de golire satisfacatoare.

Taburetul de WC BetterPoop este o solutie naturala recomandata de medici specialisti care ajuta la calmarea problemelor de constipatie, balonare, aparitia hemoroizilor si a bolilor de colon. Exista si dovezi provenite din yoga care sustin ideea ca unghiul spatelui, torsului si a soldului poate facilita trecerea scaunului.
Pentru detalii legate de dimensiuni, compozitia materialului, aspect, oferta si comenzi accesati link-ul www.betterpoop.ro si nu mai amanati corectarea pozitiei la toaleta.