Consultanta dietoterapie

Face referire la o sedinta in care ne cunoastem si stabilim un punct de plecare comun in ceea ce priveste obiectivul tau si modul meu de abordare, analizam la nivel fizic, mental si emotional comportamentele si gandirea care au dus spre starea actuala de sanatate. Ce actiuni din trecut ti-au creat prezentul si ce putem face in prezent pentru a desavarsi un viitor mai bun prin nutritie, stare mentala si emotionala.

Citeste mai mult

Corporate wellness

Angajatii sunt unul din cele mai importante capitaluri intr-o firma. Ei dau valoare companiei. Cu cat se simt mai bine in cadrul firmei, cu atat rezultatele lor sunt mai bune. Pentru ca productivitatea lor este strans legata de propriile planuri de imbunatatire a sanatatii, a stilului de viata social si personal, venim in intampinarea companiilor care vor crestere in afacerea lor cu un program care are motto-ul “Compania te vrea sanatos!”.

Citeste mai mult

Organizare seminarii & ateliere

“ Sanatatea este importanta! Implica-te activ!”

Multe dintre bolile si tulburarile care ne afecteaza in prezent sunt rezultatul alegerilor facute in tinerete in legatura cu alimentatia si nivelul de activitate fizica. Fara obiceiuri sanatoase, tentati de zahar, grasimi si relaxare in fata televizorului LCD cu diagonala de 100 cm nu suntem cel mai bun exemplu pentru copii nostri care imita tot ceea ce vad la noi in primii 7 ani de viata.

Citeste mai mult