Slabeste natural 100%

Ai deschis aceasta pagina pentru ca:

TU stii ca primul pas spre sanatate si succes este controlul greutatii corpului.
Te-ai saturat de diete miraculoase, suplimente pentru slabit si efectele lor, care ti-au sabotat sanatatea, increderea si imaginea de sine.
Vrei sa uiti de infometare, abuzuri alimentare si frustrare.
Vrei sa-ti recapeti sanatatea fizica, sa pierzi kilogramele in plus si sa restabilesti legatura armonioasa intre minte, corp si spirit.
Vrei sa reinveti sa mananci pentru a trai in sanatate, frumusete si succes.

Toate DA-urile obtinute la afirmatiile de mai sus, reprezinta motive intemeiate sa incepi sa actionezi!


Programul „Slabeste natural 100% este o modalitate reala, simpla si sanatoasa pentru a deveni cea mai buna varianta ta si pentru a trai viata pe care ti-o doresti.
Iti garanteaza sanatate, dezvoltare personala, evolutie si succes.


Inteligenta emotionala, alimentatia si stilul de viata
Toate eforturile tale de pana acum, in lupta cu kilogramele, s-au orientat spre dieta. Nu ti-a povestit nimeni cum cauzele fizice se impletesc cu cele emotionale si iti submineaza orice incercare de a scapa de kilogramele nedorite. Dieta ta este generata de emotii. Mananci pentru ca te enervezi, esti ingrijorat, furios, trist, neinteles, abandonat, etc.
Evenimentele in sine nu definesc sensul vietii. Raspunsul pe care tu alegi sa il dai in fata evenimentelor iti definesc calitatea vietii. Este important sa inveti sa schimbi si sa nu mai cedezi puterea tuturor emotiilor negative care isi fac loc in viata ta. Este important sa te eliberezi de temeri, credinte limitative, este important sa transformi emotiile in aliatul tau. Odata devenit stapan al gandurilor, sentimentelor si comportamentelor tale, ai devenit creator constient si ai posibilitatea de a alege cel mai potrivit raspuns in orice situatie din viata ta, in loc sa fii la mila emotiilor necontrolate.

Programul „Slabeste natural 100%” este altceva decat o cura de slabire !

Necesita implicare, fizic – mental – emotional.
Iti transforma intreaga fiinta si existenta.
Nu este o munca solitara
Pe langa terapia prin nutritive, te invata sa iti gestionezi emotiile.
Deschide calea spre vindecarea relatiei tale cu alimentele, si mai mult decat atat, vindecarea relatiei tale cu propriul corp.
Pasul 1. Pornim la drum, in actiunea noastra de transformare si crestere personala cu o evaluare minutioasa. Am stiinta si instrumentele necesare pentru aceasta:

Evaluare starii generale de sanatate, cu analizatorul prin biorezonanta. Pentru cine nu stie, biorezonanta este o metoda de evaluare a sanatatii. Scaneaza fiecare organ si sistem in parte, ofera indicii asupra starii de sanatate, riscuri la care suntem expusi, se pot descoperi tulburari in stadiu incipient, se obtin informatii despre stadii ale unor boli cunoscute sau tratate. Nu inlocuieste examinarea clinica.

 • Evaluare nutritionala si a stilului de viata
 • Analiza elemente ale corpului (volum total lichide, masa musculara, masa solida a corpului, tesut adipos)
 • Particularitatile organismului tau (grad obezitate, indexul masei corporale, rata metabolismului bazal, masa celulelor organismului)
 • Evaluare obiceiuri si preferinte alimentare
 • Stabilim obiectivul si reperele pentru programul nutritional personalizat

Pasul 2. Elaborarea programul personalizat de nutritie
Pasul 3. Monitorizare a evolutiei si ajustare
Pasul 4. Mentinere

Durata programului variaza de la persoana la persoana ( 1,5 – 3 luni). Fiecare persoana poate sa slabeasca mai mult sau mai puţin in functie de varsta, sex, stare de sanatate si determinarea acesteia.


7 motive pentru care sa te inscrii in acest program

 1. Pe parcursul programului „Slabeste natural 100%” vei invata diferentele dintre constrangere si autoconvingere.
 2. In fiecare moment al programului de transformare si reinventare, beneficiezi de suport informational, practic si emotional.
 3. Stabilesti repere noi si corecte in stilul de viata si alimentatie, care iti vor aduce sanatate, energie optima pentru toate activitatile tale!
 4. Vindeci relatia ta cu alimentele si propriul corp!
 5. Reducerea greutatii si reechilibrul metabolismului propriu!
 6. Prima impresie nu conteaza, dar dureaza ! Sanatatea si succesul se invata!!! Ne antrenam impreuna pentru sanatate si succes!
 7. Gasesti noi energii si reconfortantul echilibru.

Cat este necesar sa investesti in acest program pentru a experimenta viata la superlativ?

AM O SURPRIZA PLACUTA PENTRU TINE!
Programul implica “chimie”, angajament, energie si timp, insa castigul va intrece orice profit oferit de cineva vreodata : o viata mai buna. Cea mai buna !

Alege AZI oferta!

„Slabeste natural 100%” insumeaza 6 sedinte x 100 lei= 600 lei – “Cand valorile sunt clare, deciziile sunt usor de luat”. – Roy Disney –


Cand iei decizii, iti asumi responsabilitati si exerciti un grad de control.

Ia startul ACUM si programeaza-te pentru evaluare!

INSCRIE-TE IN PROGRAM AICI !