Suplimente nutritive

Contaminarea crescuta a aerului, apei si solului, alimentele modificate genetic, conservantii si substantele chimice artificiale din alimente, consumul crescut de droguri, alcoolul si cafeaua, sursele artificiale de iluminat, stresul constient si inconstient cauzat de o lume mult mai nesigura si cu un ritm mult mai alert, sunt factorii care nu doar stau in calea unei sanatati optime si a unui stil de viata sanatos, ci pot cauza si diferite boli.

Suplimentele nutritive naturale aplica constant ultimele descoperiri ale stiintelor moderne nutritionale, combinate cu utilizarea preparatelor medicinale traditionale, foarte eficiente, care apartin unor culturi diferite si au o vechime de cateva mii de ani. Aceasta imbinare a stiintei si traditiei include vitamine, antioxidanti, aminoacizi si plante, toate ajutand la mentinerea unei sanatati optime si la intarirea sistemului imunitar al organismului. Suplimentele nutritive naturale de calitate ajuta la contracararea efectelor devastatoare ale mediului la adresa sanatatii.

Suplimentele nutritive naturale sunt medicamentele viitorului, au o eficienta dovedita si sunt cooptate de companiile farmaceutice ca medicamente. Consumul adecvat si regulat al acestor suplimente este o parte indispensabila a unui stil de viata modern, sanatos, dinamic. Suplimentele nutritive sunt folosite in terapiile complementare si nu inlocuiesc o dieta sanatoasa.